北京快中彩|北京单场竞猜
成人英語三級 選課中心 APP下載
當前位置: 首頁 > 成人英語三級 > 成人英語三級考試題庫 > 成人英語三級模擬試題 > 2019年下半年成人學位英語提分練習及答案(二)

2019年下半年成人學位英語提分練習及答案(二)

考試動態短信提醒

成人英語三級報名、考試、查分時間、免費短信提醒

地區

點擊獲取驗證 立即預約

請輸入下面的圖形驗證碼

提交驗證

發布時間:2019年10月16日 14:12:55 來源:環球網校 點擊量:

【摘要】2019年要想拿下學位證書,就不要考慮太多,去做就行了,本文環球網校小編為參加學位英語考試的伙伴們準備了《2019年下半年成人學位英語提分練習及答案(二)》,大家多做題有助于提升語感和做題速度。

相關推薦:2019年下半年成人學位英語提分練習及答案匯總

2019年下半年成人學位英語提分練習及答案(二)

1. We ' re late. I expect the film _____ by the time we get to the cinema.

A. had already started

B. have already started

C. will already have started

D. D. have already been started

答案:C

2. Mary _____ in the garden when it began to rain.

A. was walking

B. walked

C. walking

D. had walked

答案:A

3. When the mixture ________, it will give off a powerful force.

A. will heat

B. will be heated

C. is heated

D. has heated

答案:C

4. English ____ in a new way at my college in the past few years.

A. has been teaching

B. was being taught

C. has been taught

D. had been taught

答案:C

5.Smith is to study medicine as soon as he _______ military services.

A. will finish

B. has finished

C. finish

D. would finish

答案:B

6. Please be sure to telephone me the next time you ______.

A. will come

B. would come

C. shall come

D. come

答案:D

7. All the machines _____ by the end of the following week.

A. were repaired

B. will be paid

C. have been repaired

D. will have been repaired

答案:D

8. When I got to the top of the mountain, the sun _______.

A. shone

B. shines

C. has shone

D. was shining

答案:D

9. Return the book immediately to the library as soon as you ______ with it.

A. finish

B. are finished

C. have finished

D. are finishing

答案:A

10. Let ' s go to the cinema tonight. I _____ for you at the gate.

A. wait

B. are finished

C. have finished

D. are finishing

1 2

分享到: 編輯:秦艷

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部
北京快中彩 打开赚钱吧 组选3中奖金额 悠悠卡五星麻将必胜绝技 内蒙古快3走势图今天 陕西福彩快乐10分开奖结果 有谁不上班靠炒股赚钱 甘肃11选5投注技巧 游戏侍魂传说该怎么赚钱 重庆时时彩投注平台 最牛稳赚5码计划 刺激战场官网下载 4月19日上证指数收盘 丢失的比特币 找回 狗狗币最低价多少钱 幸运飞艇怎么规划本金 孙兴民