北京快中彩|北京单场竞猜
成人英語三級 選課中心 APP下載
當前位置: 首頁 > 成人英語三級 > 成人英語三級考試題庫 > 成人英語三級模擬試題 > 2019年成人英語三級考前鞏固試題(7)

2019年成人英語三級考前鞏固試題(7)

考試動態短信提醒

成人英語三級報名、考試、查分時間、免費短信提醒

地區

點擊獲取驗證 立即預約

請輸入下面的圖形驗證碼

提交驗證

發布時間:2019年10月16日 13:15:38 來源:環球網校 點擊量:

【摘要】往往只看到“牛人”閃耀的成績,卻忽視其成績背后的勤奮。要知道,那些閃耀的成績都是汗水換來的,為幫助考生提升成績,環球網校小編整理了2019年成人學位英語考試通關模擬試題7,趕快練習吧!

相關推薦:2019年成人英語三級考前鞏固試題匯總

一、閱讀理解(1-20)

Katherine walked into a newspaper office, and demanded to see the editor. Fortunately, the editor was passing the inquiry office when she asked for him. Seeing she was a girl of school age, he thought it might offer him an amusing five minutes between interviews.

Katherine was very rude to him when he told her they didn‘t accept schoolgirls. She said she was surprised that the editor of a great London newspaper did not know how to behave like a gentleman. The editor sat back in his chair and laughed heartily. He had never been spoken to like that in his life. He rather liked it for its novelty. After some further conversation, in which Katherine attempted to persuade him that she could do anything he wanted, from writing a leading article to a serial story, she said: “I am not going to leave this room until you put me on the staff!”

Then the editor had to speak to her rather seriously, and told her what a great London newspaper meant to a girl and how utterly ignorant she was of everything that would make her useful as a journalist. Upon this Katherine burst into tears, and the editor, who had dismissed many men in the course of his career, walked up and down the room wondering what he could do for this extraordinary young girl whose tearful eyes were so full of disappointment.

“Look here,” he said, “if you come to me in two years‘ time, with a knowledge of shorthand, and if you promise not to shed tears on my blotting paper, I will give you something to do.”

“Really? If you don‘t mind, I’ll have it in black and white,” said the girl.

The editor was startled. He began to think that this young girl was not so young as she looked. He drafted out an agreement for her on the lines laid down with a great deal of solemnity(嚴肅)which he found quite amusing, for he was confident that the young girl might quite as well change her mind or would be engaged to a nice boy long before the agreement took effect.

1. The real reason why the editor decided to interview the girl was that he _____.

A. heard her asking for him

B. was not very busy

C. thought it would amuse him

D. liked to work with young girls

答案:A.答題依據是第一段最后一句話“It‘s amazing how many candidates to eliminate themselves,” “he say. 和第二段第一句Resumes arrive with stains.前一句是結果,后一句是原因。題干中job applicants,rejected分別與文中candidates,eliminate對應。答案選項中的carelessness與文中stain對應。

2. “He rather liked it for its novelty” means he liked it because it was _____.

A. unusual

B. pleasant

C. courageous

D. friendly

答案:C.答題時首先要依靠上下文。第三段第一句話中的too…to結構是設問:我們會不會對細節過份注重?第二句話中struggle over little things at the cost of something larger they work toward意思是:以犧牲要做的大事為代價而注重一些雞毛蒜皮的小事。由此可見Perfectionists(完美主義者)是一種事無巨細一概追求盡善盡美,但往往又失去主要目標的人。后一句To keep from the forest for the trees相當于中文的“只見樹木不見森林”,“抓了芝麻丟了西瓜”一類說法。答題時還應搞清這一段在全文語篇發展中所起的承上啟下的作用。本文前兩段是批評人們粗枝大葉,不拘小節。這一段轉而告誡人們不要過于拘泥于小節,吹毛求疵,而應該在注意細節的同時不忘整體。

3. The editor walked up and down the room, because he was _____.

A. rather angry with her

B. afraid other people would hear her crying

C. not sure whether he should dismiss her or not

D. trying to make a decision

答案:A.推理依據有兩處,第一處是第三段第二句話中struggle over little things at the cost of something larger,言下之意是:過于注重細節往往要付出很大代價。另一處是文章最后一段的最后一句話,意思是:只要人們把手頭的一件件小事做好就可能得到很大的報償。根據這兩處所述,我們可以推斷,作者會這樣勸告人們“雖然過于注重細節可能要付出大的代價,但我們還是不應該忽略它們”。

4. As their conversation continued, the editor _____.

A. changed his opinion of the girl

B. grew tired of her

C. became annoyed

D. thought she was too uneducated

答案:D.首先要考慮作者在第三段的后半部分引用Charles Garfield所說的話We must constantly ask ourselves how the details we‘re working on fit into the larger picture. If they don’t, we should drop them and move to something else(我們必須不斷地問自己,當前做的細節小事是否與整體大事相適應。如果不是這樣,就應該放下它們,去做別的事)。作者的觀點是:人們在做事時應時時注意調整局部與整體的關系。那么,什么是整體?在第四段中,作者以the Apollo II moon launch為例證,具體說明:目標是整體的關鍵所在,即在做事的過程中不斷調整局部與全局的關系是為了最終實現已確定的目標。

5. When the editor drafted out the agreement for the girl, he _____.

A. hoped that this would please the girl

B. wished that it would take effect soon

C. adopted a rather serious attitude

D. didn‘t mean what he wrote

答案:C.答案應綜合文章前后兩部分的內容。前半部分說明粗枝大葉的害處,后半部分說明光注重細節而忽略細節與整體的關系同樣是有害的。干擾項A、B內容均太窄,D項是細枝末節,與文章中心思想關聯甚少。Passage Four本文介紹了古今世界各地不同的婚俗風情。

In bringing up children,every parent watches eagerly the child‘s acquisition(獲得)of each new skill-the first spoken words,the first independent steps,or the beginning of reading and writing. It is often tempting to hurry the child beyond his natural learning rate,but this can set up dangerous feeling of failure and states of worry in the child. This might happen at any stage. A baby might be forced to use a toilet too early,a young child might be encouraged to learn to read before he knows the meaning of the words he reads. On the other hand, though,if a child is left alone too much,or without any learning opportunities,he loses his natural enthusiasm for life and his desire to find out new things for himself.

Parents vary greatly in their degree of strictness towards their children. Some may be especially strict in money matters,others are severe over times of coming home at night or punctuality for meals. In general,the controls imposed represent the needs of the parents and the values of the community as much as the child‘s own happiness.

As regards the development of moral standards in the growing child,consistency is very important in parental teaching. To forbid a thing one day and excuse it the next is no foundation for morality(道德). Also,parents should realize that “example is better than precept”。If they are not sincere and do not practice what they preach(說教),their children may grow confused and emotionally insecure when they grow old enough to think for themselves,and realize they have been to some extent fooled. A sudden awareness of a marked difference between their parent‘s principles and their moral can be a dangerous disappointment.

6. Eagerly watching the child‘s acquisition of new skills _____.

A. should be avoided

B. is universal among parents

C. sets up dangerous states of worry in the child

D. will make him lose interest in learning new things

答案:A

解析:第一段講到了父母急切盼望孩子們掌握新技能的這種心情所帶來的各種負面影響,B、C、D三項均是負面影響的內容,因此要盡量避免,所以只選一項最佳的就選A.

7. In the process of children‘s learning new skills parents _____.

A. should encourage them to read before know the meaning of the words they read

B. Should not expect too much of them

C. Should achieve a balance between pushing them too hard and leaving them on their own

D. Should create as many learning opportunities as possible

答案:C

解析:根據第一段中所提到的父母太急于盼望孩子們掌握新技能對孩子們產生的不良影響可以得出一個結論:父母應該在強迫孩子和給予他們自由之間保持平衡。故選C.

8. The second paragraph mainly tells us that _____.

A. parents should be strict with their children

B. parents controls reflect only the needs of the parents and the values of the community

C. parental restriction vary, and are not always enforced for the benefit of the children alone

D. parents vary in their strictness towards their children according to the situation

答案:C

解析:根據第二段第一句話“Parents vary greatly in their degree of strictness towards their children.”故選C.

9. The word “precept” (Line 4, Para.3) probably means _____.

A. idea

B. punishment

C. behavior

D. instruction

答案:D

解析:根據最后一段“If they are not sincere and do not practice what they preach(說教)”,可知precept的意思與preach相近,故選D instruction(指導)。

10. In moral matters, parents should _____.

A. observe the rules themselves

B. be aware of the marked difference between adults and children

C. forbid things which have no foundation in morality

D. consistently ensure the security of their children

答案:A

解析:根據最后一段第一句“As regards the development of moral standards in the growing child, consistency is very important in parental teaching.”可知:在道德問題方面,父母的教育方式要保持一致與連貫,不能朝令夕改。故選A.

Hillary RodhamHillary Rodham Clinton released the first television spot of her Senate campaign this morning, a 30-second commercial that will begin airing statewide on Thursday. The spot, titled “First,” uses numerous still photos to highlight landmarks in Mrs. Clinton‘s career, while the voiceover says she is “more than a fist lady.”

There is no mention of Mrs. Clinton‘s rival for New York’s Senate seat, New York Mayor Rudolph Giuliani.

Clinton campaign spokesman Howard Wolfson said the ad was “positive” and “biographical,” instead of focusing on the first lady‘s opponent.

Mrs. Clinton has previously aired radio ads, but has generally stayed with a strategy of making extensive campaign appearances instead of using television spots, while Giuliani has already run statewide TV ads.

Text of Hillary Commercial:

First she became a lawyer, named one of the top hundred in America.

Her first cause was children, fighting abuse and chairing the board of the Children‘s Defense Fund.

Her first priority was public schools, helping to establish teacher testing.

More than a first lady. For 30 years, she‘s fought for children and families.

As New York‘s senator, she’ll fight for better schools and heath care for children.

Hillary, Put her to work for all of us.

Clinton released the first television spot of her Senate campaign this morning, a 30-second commercial that will begin airing statewide on Thursday. The spot, titled “First,” uses numerous still photos to highlight landmarks in Mrs. Clinton‘s career, while the voiceover says she is “more than a fist lady.”

11. What does the word “air” in the first sentence mean?

A. dry

B. express

C. breathe

D. broadcast

答案:D

解析:本題提問的是第一段中的“air”是什么意思。由這句話我們可以得知,希拉里今天早晨發表了她競選紐約州議員的電視宣傳;為時30分鐘的電視宣傳將于星期二開始進行全國播放。由該句的意思我們可以猜出“air”的意思為“播放”。所以,答案為D.而其他三個詞A(曬干),B(表達)和C(呼吸)均與原義不符,故不能入選。

12. What does “more than first lady” in the first paragraph suggest?

A. Hillary is not a first lady.

B. Hillary does much more than what a first lady is expected to do.

C. There are more women in America who does better than Hillary does.

D. Hillary is doing better than her husband.

答案:B

解析:本題提問的是第一段里“more than first lady”是什么意思。在世界各地,第一夫人作為國家元首的妻子,是一國之母,她的形象一般是一個幫助總統處理好家務,并且進行一些婦女活動和慈善事業,借此來提高元首的形象。但是,希拉里作為第一夫人,她所做的超出了第一夫人的職責。她不但在社會活動中經常露臉,而且直接參與政事,開始競選起議員來了。所以,選項B應該是該題的答案。

13.Which of the following statement is true regarding the Senator campaign according the passage?

A. Hillary has appeared on TV shot for mumerous times.

B. Hillary rarely makes her public appearance.

C. Giuliani has made TV advertisement for himself.

D. Hillary has a bigger chance to win the campaign.

答案:C

解析:本題提問的是對此次參議院競選,以下哪一個說法是正確的。文章的第四段告訴我們,希拉里以前曾經在廣播上作過宣傳,但是她一直采取的戰略是頻頻在公眾場合出現,而不是使用電視宣傳;與她不同的是,Giuliani已作過全國電視宣傳。由該段可知,選項C為正確答案。從文章的第一句話我們可以得知,這是希拉里第一次在電視上為自己作宣傳,所以,選項A和B不符合原文;此次議員競選,花落誰手尚未分曉,所以,選項D也不能入選。

14. Hillary‘s campaign focuses on all the flooowing except_____.

A. children‘s health care

B. school education for children

C. combating child abuse

D. family planning policy

答案:D

解析:本題提問的是以下哪一下不是希拉里的競選重點。希拉里的競選廣告在文章的最后幾段里;它的重點是學校教育;作者評論道,在過去的30年里,希拉里一直都在為兒童和家庭的幸福斗爭。將來當了紐約的參議員,她會為孩子們的良好教育和健康保險而努力;由此我們得知,選項A(兒童健康保險)B(兒童的學校教育)和C(打擊虐待兒童現象)都是她的競選重點,只有選項D(計劃生育政策)與原文不合,所以,D為本題答案。

15.Which of the following can best serve as the title of this passage?

A. First Lady‘s Senator Campaign

B. Hillary‘s TV Advertisement

C. A Rivalry for New York‘s Senate Seat

D. The Focuses of Hillary Campaign

答案:A

解析:本文從第一夫人希拉里-克林頓為其入選紐約參議員拉開序幕講起,對目前的競選狀況作了一個大概介紹,并且對希拉里的競選內容作了一個介紹,同時,作者表達了他自己的觀點;整篇文章以介紹她的競選情況為主,所以,選項A(第一夫人競選參議員)用以概括全文最為全面,因此,為正確答案。

One hundred and thirteen million Americans have at least one bank-issued credit card. They give their owners automatic credit in stores, restaurants, and hotels, at home, across the country, and even abroad, and they make many banking services available as well. More and more of these credit cards can be read automatically, making it possible to withdraw or deposit money in scattered locations, whether or not the local branch bank is open. For many of us the“cashless society”is not on the horizon—it's already here.

While computers offer these conveniences to consumers, they have many advantages for sellers too. Electronic cash registers can do much more than simply ring up sales. They can keep a wide range of records, including who sold what, when, and to whom. This information allows businessmen to keep track of their list of goods by showing which items are being sold and how fast they are moving. Decisions to reorder or return goods to suppliers can then be made. At the same time these computers record which hours are busiest and which employees are the most efficient, allowing personnel and staffing assignments to be made accordingly. And they also identify preferred customers for promotional campaigns. Computers are relied on by manufacturers for similar reasons. Computer-analyzed marketing reports can help to decide which products to emphasize now, which to develop for the future, and which to drop. Computers keep track of goods in stock, of raw materials on hand, and even of the production process itself.

Numerous other commercial enterprises, from theaters to magazine publishers, from gas and electric utilities to milk processors, bring better and more efficient services to consumers through the use of computers.

16.According to the passage, the credit card enables its owner to _____.

A. withdraw as much money from the bank as he wishes

B. obtain more convenient services than other people do

C. enjoy greater trust from the storekeeper

D. cash money wherever he wishes to

答案:B。

短文第一段是關于信用卡(credit card)的。B項的根據是第一段中的They (credit cards) give their owners automatic credit in stores…和...can be read automatically.既然信用卡能在商店、餐館、旅店、家里、全國各地、甚至國外等各種場合自動給予“信用”,那么信用卡持有人當然會比其他得到更為方便的服務。A)是陪襯項,明顯不對;C)項解釋錯誤;根據withdraw or deposit money in scattered locations判斷D)項錯。

17.From the last sentence of the first paragraph we learn that _____.

A. in the future all the Americans will use credit cards

B. credit cards are mainly used in the United States today

C. nowadays many Americans do not pay in cash

D. it is now more convenient to use credit cards than before

答案:選C。

本題是語義理解題。第一段最后一句意思是“對我們大多數人來說,‘無現金的社會’不是在地平線上(即不是剛剛出現的新事物),在這兒已經實現了”。句中many of us指我們許多美國人,it's already here中的it指cashless society,即“不用現金支付”。顯然C)項是這句話的含義。最后一句話只談到cashless society的已經存在,既推不出A),也推不出B)。

18.The phrase“ring up sales”(Line 2, Para. 2) most probably means _____.

A. make an order of goods

B. record sales on a cash register

C. call the sales manager

D. keep track of the goods in stock

答案:選B。

本題考查考生根據上下文推測詞義的能力。短語所在的句子是比較級句型,根據“比較對象一致”的原則可知,ring up sales與“電子現金出納機”electronic cash register屬于同類東西。又根據下文They can keep a wide range of records,including…,可知electronic cash register能記許多東西,提供各種銷售信息,從這兩方面可猜測B項是ring up sales的意思,即現金收錄記錄機,一種功能單一的現金出納機。A)項解釋毫無根據,C)項離得太遠,D)項是electronic cash register的功能之一。故B)為最佳答案。

19.The second paragraph focuses upon the purpose of ____.

A. giving some specific examples of how businessmen rely on computers

B. convincing us how useful computers are to sellers

C. conveying computers are derived from promotion campaign

D. supporting the idea that we rely on computers completely

答案:選B。

題干問“第二段的主要用途是什么”?A)項為了提供一些商人怎樣依賴于電腦的確切例子;B)項為了使我們相信計算機對商人有多么重要;C)項表明計算機起源于推銷運動;D)項為了證明我們完全依賴于電腦。縱觀全文可知,通篇第二段在講計算機對商人的種種用途,因此,答案為B)。

20.What is this passage mainly about?

A. Approaches to the commercial use of computers.

B. Conveniences brought about by computers in business.

C. Significance of automation in commercial enterprises.

D. Advantages of credit cards in business.

答案:選B。

本題為中心思想測試題。第一段介紹了計算機使credit card持有人存款、存、支付等極其方便;第二段講計算機給銷售商帶來許多便利,第三段講了計算機運用的廣泛性,而且都是商業方面的運用,由此可知,本文主題思想應為B)(計算機在商業中所帶來的好處)。A)項計算機的商用方法;C)項商業自動化的重要性;D)項商業中信用卡的優點。A)、C)、D)均不是本短文的主題思想。

1 2 3 4

分享到: 編輯:秦艷

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部
北京快中彩 彩票销售是什么工作 捕鱼游戏棋牌 pk10冠军位置技巧规律心得 查云南快乐十分走势图 湖北体育彩票十一选五 网络mg老虎机破解方法 发音频赚钱 居家小时工手机赚钱5OO 广东快乐十分规则 英皇国际娱乐场app 排列五走势图综合版 烘焙自己开工作室赚钱不 竞彩比分专家推荐 白小姐三码出特 动物跑跑跑机的规律 泰达币中国认可吗